SAMSUNG KUĆANSKI APARATI

Samsung mikrovalna pećnica ugradbena MG23A7013CA/OL

325,50 


Isporuka u roku od 10 dana


Jamstvo: 2+3

Uz 2 g.osnovnog komercijalnog jamstva ostvarite +3 g dodatnog komercijalnog jamstva pod uvjetom ostavljanja recenzije.
Ova pogodnost vrijedi isključivo za nove Samsung hladnjake, perilice rublja, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa, ugradbene mikrovalne pećnice i odabrane modele napa isključivo u razdoblju od 15.02.2024. do 31.12.2024. godine.
Za ostvarenje prava na tri godine komercijalnog jamstva korisnik se mora registrirati online na adresi:https://www.samsung.com/hr/offer/produzeno-jamstvo-za-kucanske-uredjaje-2024 najkasnije 30 dana od kupnje.
Za uspješnu registraciju potrebno je da korisnik pri registraciji priloži i dokaz (snimku zaslona) o recenziji kupljenog proizvoda napravljenoj na www.samsung.hr
Dokaz o recenziji mora biti priložen u za to određeno polje pri registraciji na internet adresi: www.samsungproduzenojamstvo.hr
*Ova pogodnost je dostupna samo za krajnje korisnike – potrošače (fizičke osobe). Ova pogodnost
nije dostupna za obrte, trgovačka društva i druge pravne osobe


Mikrovalna pećnica 23 L, crni nehrđajući čelik, TDS (sustav trostruke raspodjele), keramička unutrašnjost, Grill, brzo odmrzavanje, 800W


DIMENZIJE:

  • Šupljina (V x Š x D)
    330 x 211 x 324 mm
  • Izvana (Š x V x D)
    489 x 275 x 362 mm

Pripremajte ukusna jela sa stilom

Unaprijedite svoju kuhinju i s lakoćom pripremajte hrskava jela. Odlikuje se vrhunskim premium dizajnom, a dostupna je u nekoliko elegantnih boja*. Staklena upravljačka ploča na dodir** donosi Vam intuitivan način kuhanja. A Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje svježe ili zamrznute hrane.
* Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crno, bijelo ili sivo staklo.
** Dostupno samo na pojedinim modelima.
 

Upute za instalaciju

Upute za instalaciju
Odgovara Vašem ukusu i slaže se s uređenjem Vašega kuhinjskog interijera
Odaberite ugradbenu mikrovalnu pećnicu koja savršeno odgovara Vašem osobnom ukusu i stilu uređenja kuhinjskog interijera. Njezin vrhunski dizajn uključuje i besprijekorno dizajnirana staklena vrata i elegantnu Glass Touch dodirnu upravljačku ploču*.
A možete birati unutar široke palete popularnih boja**.
Jednostavno odaberite svoju!
* Dostupne su samo na pojedinim modelima. ** Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crna, bijelo ili sivo staklo.
 
 

Jednostavno profinjenija

Jednostavno korisničko iskustvo

Uživajte u intuitivnom i elegantnom načinu pripreme hrane. Glass Touch dodirna upravljačka ploča* ima samo šest funkcijskih gumba koje možete odabrati dodirom prsta. A budući da je u potpunosti izrađena od stakla, savršeno se stapa s prednjom stranom, po uzoru na staklena vrata, stvarajući elegantno minimalistički izgled.
* Dostupno samo na pojedinim modelima.
 
Jednostavno profinjenija
 

Ukusna i hrskava jela

Uživajte u hrskavim jelima, baš poput onih iz uobičajene pećnice. Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje hrane. Tako možete uživati u najboljem okusu i teksturi zamrznute hrane koja je spremna za pripremu, poput ribljih kotleta i svježe piletine. A u pripremi nije potrebno koristiti ulje pa su jela zdravija.
* Funkcija je dostupna samo na modelima MG20A7013C*, MG23A7013C* i MG23A7118C*
 

Brzo i ujednačeno odleđivanje sastojaka

Quick Defrost

Brzo odledite zamrznutu hranu zahvaljujući funkciji Quick Defrost. Nudi opcije za pet često korištenih namirnica: meso, perad, riba, povrće i kruh. Jednostavno odaberite vrstu i težinu namirnice, a ova će funkcija izračunati optimalno vrijeme odleđivanja. Tako će Vam trebati manje vremena za pripremu sastojaka, a hranjive će tvari pritom ostati sačuvane.
Brzo i ujednačeno odleđivanje sastojaka
* Temeljeno na internom ispitivanju provedenom u skladu s IEC normom.
Još bolji način pripreme hrane
Sustav trostruke raspodjele (TDS)
Pobrinite se da sve što kuhate bude savršeno pripremljeno i ukusno. Jedinstveni sustav trostruke raspodjele mikrovalove raspoređuje u tri smjera kako bi dospjeli u svaki kutak i prodrli u hranu u raznim smjerovima. Time se osigurava znatno ravnomjernija i temeljitija priprema hrane.
* Ova funkcija možda neće biti dostupna na nekim modelima.
 
Još bolji način pripreme hrane

Dugovječna i higijenska

CERAMIC INSIDE™

Mnogo lakše čišćenje nakon kuhanja. Glatki CERAMIC INSIDE™ materijal unutrašnjosti možete očistiti bez ribanja, a njegova boja neće blijedjeti. Institut Hohenstein potvrđuje da proizvod „emajlirana unutrašnjost mikrovalne pećnice“ pokazuje antibakterijsko djelovanje kojim se uništava 99,9 % bakterija. Osim toga, sedam je puta otpornija na ogrebotine i hrđu od unutrašnjosti drugih mikrovalnih pećnica
* Sukladno normi ISO 22196.