SAMSUNG KUĆANSKI APARATI

SAMSUNG ugradbena pećnica NV66M33531BS/OL

489,58 


Isporuka u roku od 10 dana


Jamstvo: 2 godine

Električna ugradbena pećnica renomiranog proizvođača Samsung je visokokvalitetna, učinkovita i praktična pomoćnica u pripremi zdravih i ukusnih jela.

Tehnologija za dvostruku pripravu jela nudi punu fleksibilnost za pečenje u gornjem ili donjem dijelu prostora, koja se može koristiti samostalno, s različitim temperaturama i podešavanjem vremena pečenja. Za pripremu većih obroka može se koristiti cijela pećnica.

Katalitičko čišćenje olakšava čišćenje pećnice. Katalitički umetak na stražnjoj strani pećnice apsorbira masnoću koja se prolije i kaplje tijekom pečenja, dok se ostaci na zidovima pećnice mogu spaliti na visokim temperaturama.

volumenom 64 litre idealna je za pripremu većih jela (npr. za veliku pečenku). Također je opremljen s dvije potporne mreže za različita jela.


SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA ZA PROVJERU TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Dvije pećnice u jednoj

Dual Cook

Tehnologija dvostrukog kuhanja Dual Cook daje Vam potpunu fleksibilnost s gornjom i donjom zonom kuhanja koje se mogu koristiti odvojeno, s različitim temperaturama i postavkama vremena, ili možete koristiti cijelu pećnicu za velika jela.

Dvije pećnice u jednoj

Jednostavan katalitički sustav čišćenja

Katalitičko čišćenje

Katalitički sustav čišćenja olakšava održavanje pećnice čistom. Katalitička rešetka na stražnjem dijelu pećnice upija mast od prskanja i kapanja tijekom kuhanja te će pri visokim temperaturama svi ostaci oksidirati.

Jednostavan katalitički sustav čišćenja

Kuha više i dulje

Kapacitet od 64 litre

Pećnica masivnog kapaciteta od 64 litre omogućava da kuhate puno više jela. U nju se lako mogu smjestiti veliki predmeti poput velike pečenke ili purice od 13 kg za praznike te ima i dvije žičane police u koje mogu stati različita jela.

Kuha više i dulje

Nevjerojatna energetska učinkovitost

Energy A

Dizajnirana za pružanje izvanredne nominalne energetske učinkovitosti A unatoč svojoj jako velikoj površini. Ako dom učinite energetski učinkovitijim, smanjit ćete račune za struju i uštedjeti novac.

 

Nevjerojatna energetska učinkovitost
 

Tehnički podaci

    • Konvekcija 1200 / 1200 W

 

    • Kapacitet iskoristivosti 64 L

 

  • Izvana (V x Š x D) 595 x 595 x 566 mm
  • Težina (neto) 35,5 kg

     

  • Snaga / Ocjene A