SAMSUNG KUĆANSKI APARATI

Samsung ugradbena pećnica DUAL Cook 75L NV75K5571RS/OL

728,98 



Energetski certifikat


Isporuka u roku od 10 dana


Tehnologija dvojnog kuhanja (Dual Cook) pruža potpunu fleksibilnost zahvaljujući gornjim i donjim zonama kuhanja koje možete koristiti potpuno nezavisno, sa zasebnim postavkama temperature i mjerača vremena, a prilikom pripreme većih obroka možete koristiti i čitavu pećnicu.
Sustav za pirolitičko čišćenje pećnicu održava urednom i čistom
Kapacitet: 75 l
Laka i jednostavna klizeća polica


SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA ZA PROVJERU TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Unatoč uloženom trudu da damo što bolji i točniji opis, slike i specifikacije, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci točni te ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, slika ili specifikacija. Iste je potrebno provjeriti na stranicama proizvođača ili pošaljite upit na web@stoliv-ivankovic.hr za provjeru.
Ukoliko na našoj stranici otkrijete neistinite odnosno neadekvatne informacije, molimo vas da nam to javite na web@stoliv-ivankovic.hr

Dvije pećnice ili jedna. Vi birate.

Tehnologija dvostrukog kuhanja Dual Cook daje Vam potpunu fleksibilnost s gornjom i donjom zonom kuhanja koje se mogu koristiti odvojeno, s različitim temperaturama i postavkama vremena, ili možete koristiti cijelu pećnicu za velika jela.

Two ovens or one. You choose.

Upute za instalaciju

Upute za instalaciju

Ostaje briljantno čista – nema ribanja

Pirolitički sustav čišćenja održava Vašu pećnicu urednom i čistom bez ribanja koje troši vrijeme. Zagrijava unutrašnjost pećnice da spali masnoću i ostatke koji su ostali od kuhanja te ostaje samo nešto pepela koji treba obrisati.

Stays brilliantly clean – no scrubbing

Polica koja klizi lako i glatko

Teleskopska se pregrada uvlači i izvlači klizanjem, glatko i gotovo bez truda, čak i ako koristite velike posude ili teško suđe. Možete nastaviti marinirati, vrtjeti i začinjavati svoju hranu – bez nereda ili prolijevanja.

Effortlessly smooth & easy gliding shelf

Pripremajte više jela odjednom

Ogroman kapacitet od 75 litara daje Vam više fleksibilnosti. Za obiteljske obroke ili zabave možete spremati više jela istovremeno, poput pladnjeva s keksima ili lonaca sa složencima ili staviti velike predmete, poput purice za praznike.

 

Cooks much more & much larger dishes

Izvanredna energetska učinkovitost Vam štedi novac

Dizajnirana za pružanje izvanredne nominalne energetske učinkovitosti A unatoč svojoj jako velikoj površini. Ako dom učinite energetski učinkovitijim, smanjit ćete račune za struju i uštedjeti novac.

 

Remarkable energy efficiency saves money

Učinkovita zaštita od električnog udara

Funkcija zaštite od prenapona sprječava električnu štetu ili kratki spoj koje mogu uzrokovati nestabilni naponi. Osjeća kada se napon previše poveća i automatski gasi napajanje.

 

Effective protection from power surges
 

Tehnički podaci

    • Izvana (Š x V x D) 595 x 595 x 566mm
    • Težina (neto) 45.2kg
    • Kapacitet iskoristivosti 75 L
    • Razred energetske učinkovitosti A
    • Konvekcija 1200/1200 W