SAMSUNG KUĆANSKI APARATI

SAMSUNG ugradbena pećnica Bespoke dizajn NV7B41201AK/U3

577,84 




Isporuka u roku od 10 dana


Jamstvo: 2+3
Uz 2 g.osnovnog komercijalnog jamstva ostvarite +3 g dodatnog komercijalnog jamstva pod uvjetom ostavljanja recenzije.
Ova pogodnost vrijedi isključivo za nove Samsung hladnjake, perilice rublja, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa, ugradbene mikrovalne pećnice i odabrane modele napa isključivo u razdoblju od 15.02.2024. do 31.12.2024. godine.
Za ostvarenje prava na tri godine komercijalnog jamstva korisnik se mora registrirati online na adresi:https://www.samsung.com/hr/offer/produzeno-jamstvo-za-kucanske-uredjaje-2024 najkasnije 30 dana od kupnje.
Za uspješnu registraciju potrebno je da korisnik pri registraciji priloži i dokaz (snimku zaslona) o recenziji kupljenog proizvoda napravljenoj na www.samsung.hr
Dokaz o recenziji mora biti priložen u za to određeno polje pri registraciji na internet adresi: www.samsungproduzenojamstvo.hr
*Ova pogodnost je dostupna samo za krajnje korisnike – potrošače (fizičke osobe). Ova pogodnost
nije dostupna za obrte, trgovačka društva i druge pravne osobe


Pripremajte jela koja oduševljavaju

Glavne značajke

Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje.
SmartThings Cooking štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela.
 

BESPOKE boja

 

Natural Steam

Keep food juicy inside and brown outside

Enjoy deliciously juicy, but crispy food. To use Natural Steam* simply place the dedicated tray on the bottom of the oven and pour water onto it. This then creates steam while you are cooking. It helps retain food’s natural moisture, so it is juicy and tender inside, but brown and crisp outside.
 
this_carousel_feature_title_1
  • Prirodna para*

    Uživajte u ukusnim i sočnim, ali i hrskavim jelima. Za upotrebu značajke Natural Steam* jednostavno postavite namjensku posudu na dno pećnice i u nju natočite vodu. Tako će se tijekom pripreme jela stvarati para. Ovaj postupak pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti namirnica, tako da ostaju sočne i mekane iznutra, uz smeđu boju koja daje hrskavost izvana.
     
 

Više užitka, manje napora

Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje.

SmartThings Cooking* štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela. Razumijevanjem Vaših potreba, preporučuje Vam personalizirane recepte** i stvara tjedni plan pripreme jela. Donosi Vam i doživljaj vođenoga kuhanja te omogućuje jednostavnu kupnju namirnica***.
 
 

Uvijek održava pećnicu urednom pomoću topline

Pirolitičko čišćenje*

Održavajte unutrašnjost svoje pećnice urednom i čistom bez gubljenja vremena i truda na ribanje ili korištenje skupih proizvoda za čišćenje. Sustav pirolitičkog čišćenja* zagrijava unutrašnjost kako bi sagorio svu masnoću i ostatke preostale od kuhanja. Posvuda ostaje besprijekorno sa samo malo pepela za brisanje.
 
Uvijek održava pećnicu urednom pomoću topline

Pripremajte jela na pravi način koji odgovara Vašem ukusu

Sonda za jela

Lakše provjerite unutarnju temperaturu jela i budite sigurni da je pečeno baš po Vašem ukusu. Uz sondu za jela* nema više nagađanja jer će Vam jasno pokazati kada su i najveći komadi jela ispravno pečeni. A ne morate ni gubiti vrijeme i toplinu zbog otvaranja pećnice radi provjere.
 
Pripremajte jela na pravi način koji odgovara Vašem ukusu

Uglađeno, nježno i tiho zatvaranje

Soft Close vrata

Uživajte u tišoj pripremi jela uz Soft Close vrata. Zatvaraju se uglađeno, nježno i tiho. Zglob na vratima pećnice pomaže da se zadnjih nekoliko centimetara kreću uglađeno, čime se omogućuje sporo i tiho zatvaranje, bez vibracija ili zvukova udaranja.
 
Uglađeno, nježno i tiho zatvaranje

Pripremajte mnogo više

Veliki kapacitet (76 L)

Stvarajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 76 L. Otvara više mogućnosti za pripremu jela kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različitih jela, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.
 
Pripremajte mnogo više

Beskompromisna energetska učinkovitost razreda A+

Energetska učinkovitost – razred A+

Učinite svoj dom energetski učinkovitijim. Možete upotrebljavati cijelu pećnicu i uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti nazivne snage razreda A+ uz uobičajeni način rada Eco. Zahvaljujući manjoj potrošnji štedi energiju, i dalje će Vam na raspolaganju biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici. A smanjene su i štetne emisije CO2.
 
Beskompromisna energetska učinkovitost razreda A+

Lako pomična polica

Teleskopska rešetka

Stavljajte hranu u pećnicu i vadite ju iz nje znatno lakše. Teleskopska rešetka glatko klizi unutra i van gotovo bez napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Nastaje mnogo manje trenja pa je punjenje i pražnjenje pećnice osjetno jednostavnije. Možete i podlijevati, okretati i začiniti svoju hranu bez prolijevanja.
* Specifikacije mogu ovisiti o modelu.
 
Lako pomična polica
 

Kako mjeriti?

Tehnički podaci

  • Izvana (V x Š x D) 595 x 596 x 570 mm
  • Težina (neto) 33,8 kg
  • Razred energetske učinkovitosti A+
  • Konvekcija 1800 W