VIVAX KUĆANSKI APARATI

VIVAX HOME perilica rublja WFLB-140816B

175,00 


Isporuka u roku od 10 dana 


Energetski certifikat


VIVAX UGRADBENA WFLB-140816B perilica rublja

Ima snagu od 1950 W, može oprati do 8 kg rublja odjednom, vrti se na 1400 okretaja u minuti te je energetski učinkovita (B klasa). Maksimalna razina buke je 76 dB i može se programirati za 16 različitih programa pranja.


SLUŽBENA STRANICA PROIZVODA– PROVJERA TOČNOSTI I DODATNE INFORMACIJE

LINK ZA REGISTRACIJU


Opis proizvoda Perilica rublja VIVAX UGRADBENA WFLB-140816B

VIVAX perilica rublja pametan je izbor za svaki dom. Jednostavan je za korištenje i ima sve značajke koje su vam potrebne za učinkovito čišćenje odjeće.

Ugradbena perilica rublja B klase energetske učinkovitosti idealan je odabir za velike obitelji. Kapaciteda do 8 kg te širine vrata od čak 31 cm, uspješno će očistiti tvoju odjeću sa čak 16 različitih programa te nekoliko posebnih funkcija. A kako se u potpunosti prilagodila tvojim dnevnim obavezama, tu je i “Odgoda početka pranja” koja ovu perilicu čini urbanim saveznikom u kućanstvu.

VIVAX ugradbena perilica rublja WFLB-140816B ima nekoliko postavki za najbolje iskustvo pranja, uključujući program za osjetljivo pranje, postavku za pretpranje, postavku za sportsku odjeću, brzi program, tipku za podešavanje temperature i tipku za podešavanje centrifuge.